Rawskills Series

Rawskills Series er en CS:GO-liga for fritidsklubber. Få overblik over den aktuelle sæson og generel info om turneringen på denne side.

Scoreboard

Sigt her

Seneste resultater

Sigt her

Holdoversigt

Sigt her

Hall of Fame

Sigt her

Reglement

Sigt her

Kampprogram

Sigt her

Om Rawskills Series

Rawskills Series er en liga for fritidsklubber, som ønsker at tilmelde et hold til kompetitiv E-sport. Formålet med ligaen er at skabe fælleskab, udvikling og øget trivsel for lokale børn og unge.

Idet E-sport ikke blot er fri leg og gaming, skal Rawskills Series fungere som noget at træne hen imod i fællesskab. På den måde er Rawskills Series bindeleddet, der skaber forpligtende fællesskaber både i den digitale virkelighed og i den fysiske virkelighed.

Rawskills Series er struktureret simpelt i et pointhierarki, hvor man rykker op og ned, afhængigt af hvordan holdet klarer sig i konkurrencen.

Kampene bliver afviklet online, men vi forventer at arrangere events, som skal sikre en kobling mellem forskellige livsarenaer og sikre skabelsen af fælleskab på tværs af de deltagende hold.

Kontakt

Administratorer: Jonathan K. Persson, mail: jona48i7@klub.roskilde.dk Pædagogisk leder: Christian V. Clausen, mail: chri49ds@klub.roskilde.dk, mobil: 21 54 03 88